Stiri Locale

Primaria Ploiesti vrea sa cumpere 50 de autobuze noi pentru TCE

autobuze_noi_ploiestiAlesii locali s-au certat asupra votului pentru un studiu de oportunitate privind achizitia a 50 de autobuze noi cu motorizare diesel Euro VI prin sistem de leasing operational.

Pâna la urma, proiectul privind studiul de oportunitate a fost aprobat si se poate începe procedura legala si administrativa de achizitie a 50 de autobuze, pentru care este necesara o suma de aproape 11 milioane de euro.

În proiect se arata ca metoda de achizitie ar putea fi sistemul leasing-ului operational, cu avans de 0%.

Potrivit documentului, achizitia se va realiza din bugetul local, în trei etape. Primele 30 de bucati ar urma sa fie cumparate pâna la 30 martie 2017, iar alte 10 bucati pâna la 30 iunie 2017. Ultimele 10 ar trebui achizitionate pâna la 30 august 2017, conform calendarului stabilit, momentan, în cadrul acestui proiect.

Din informatiile prezentate Consiliului Local rezulta peste 80% de mijloacele de transport au o vechime mai mare de 10 ani, gradul de uzura al autobuzelor folosite de catre TCE SA este de aproximativ 216,6%, iar durata normala de functionare este depasita.

Taxele de înmatriculare, asigurarile, lucrarile de întretinere, reparatii, managementul anvelopelor vor fi incluse în rata lunara fixa de leasing operational.

Sursa: telegrama.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co