Stiri Locale

28 de angajati de la SGU Ploiesti trec la Primaria Ploiesti

SGU_PloiestiPrimăria Ploiesti a găsit o solutie astfel încât cei 28 de angajati de la Servicii de Gospodărire Urbană, care asigură mentenanta mai multor unităti de învătământ din Ploiesti, să nu rămână fără locuri de muncă.

Rezolvarea a venit ca urmare a unui răspuns venit din partea Inspectoratului Judetean Scolar Prahova, în care se precizează că aceste persoane pot fi preluate de municipalitate, atât timp cât există bugetul necesar pentru plata lor.

“Am primit un răspuns de la Inspectoratul Judetean Şcolar, în care se precizează că ordonatorul principal de credite are posibilitatea să încheie cu ordonatorii tertiari de credite protocoale de preluare a personalului nedidactic. Intentia noastră este să preluăm acesti oameni, care asigură mentenanta mai multor unităti de învătământ, în subordinea Primăriei. Mai este nevoie de o analiză a bugetului local, să vedem de unde le putem asigura salariile”, a declarat Răzvan Ursu, viceprimarul municipiului Ploiesti.

Problemele au apărut după ce reprezentantii Directiei Economice a Primăriei au considerat că deconturile făcute din bugetul local către SGU Ploiesti, pentru activitatea respectivilor angajati, nu sunt legale si au refuzat să dea viza pentru transmiterea banilor.

Sursa: phon.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co