Stiri Nationale

Aproape toate locurile de cazare de pe Valea Prahovei sunt deja rezervate pentru Craciun si Anul Nou

revelion_valea_prahoveiStatiunile de pe Valea Prahovei atrag, în fiecare an, turisti din toate colturile tarii, dar si de peste hotare, facând si în acest an ca locurile de cazare din hoteluri si pensiuni sa fie pe terminate.

La un hotel de trei stele din Sinaia, Craciunul costa 1.650 de lei, pentru doua persoane, în camera dubla sau 1.100 de lei, camera single.

Tariful include 4 nopti de cazare cu mic dejun bufet, spectacol ocazionat de sosirea lui Mos Craciun, cu program artistic si cadouri pentru copii, dejun festiv cu meniu traditional pe 25 decembrie, cu un bogat program artistic, cina pe 26 decembrie, cu program artistic sau acces la centrul SPA.

Chiar si asa, hotelierii din Sinaia, Busteni sau Azuga au epuizat cele mai bune oferte pentru sarbatorile de iarna.

De Revelion, la acelasi hotel, pachetul costa 1.775 lei, de persoana, pentru 4 nopti. Locurile pentru petrecerea din noaptea dintre ani au fost epuizate.

La un hotel de lux din Azuga, ofertele sunt ceva mai scumpe, dar reprezentantii unitatii de cinci stele garanteaza ca turistii vor avea parte de vacante de vis.

Aici, pachetul care cuprinde trei nopti de cazare costa de Craciun 795 de euro, pentru camera dubla si ajunge la 1015 euro, pentru Lux Garden Suite.

Potrivit ofertei, au fost aplicate reduceri substantiale celor care au rezervat pâna pe 30 septembrie. Tariful cuprinde pe lânga cazare si bufet cu prajituri de casa si cozonac, program de colinde, dejun traditional, cafe concert piano live sau acces gratuit la spa.

De Revelion, pachetul la acelasi hotel, care cuprinde 4 nopti de cazare, costa 1.795 de euro, camera dubla si 2250 de euro, Lux Garden Suite.

Pentru un Revelion la o cabana de trei stele din Busteni, turistii trebuie sa plateasca 1.540 de lei, de persoana, pachetul cuprinzând trei nopti de cazare. Camere mai sunt, anunta cabanierii.

Site-urile de specialitate anunta ca la majoritatea pensiunilor de pe Valea Prahovei camerele pentru Revelion au fost ocupate.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co