Stiri Locale

Au fost semnate toate contractele pentru deszapezirea drumurilor judetene în Prahova

deszapezire_phConsiliul Judetean a semnat toate contractele pentru prestarea serviciului de deszapezire pe toate cele 8 zone de actiune în care a fost împartita Prahova.

Suma contractelor se ridica la o valoare record de 28.571.608 lei fara TVA (6,3 milioane de euro).

De precizat ca este vorba numai de deszapezirea drumurilor judetene nu si a celor nationale sau comunale.

Lotul I sau Zona 1 în partea de sud-vest a judetului va activa SC Integral Beton Prest SRL iar valoarea contractului este de 2.939.716 lei fara TVA.

Lotul II, în partea de sud a judetului, la limita cu judetul Ilfov, va actiona SC Roni Civil Interoute SRL. Valoarea contractului este de 3.857.793 lei, fara TVA.

Lotul III, în partea de sud-est a judetului, va actiona SC Roni Civil Interoute SRL. Valoarea contractului este de 3.217.969 lei, fara TVA.

Lotul IV, în partea de est a judetului, unde va actiona SC Strabenbau Logistic SRL, valoarea contractului este de 5.732.908 lei, fara TVA. Aceasta este considerata cea mai complicata zona iar anul trecut era sa ramâna fara operator deoarece nimeni nu dorea acest lot.

Pe lotul V, în partea de nord-est a judetului, va actiona SC Roni Civil Interoute SRL, iar valoarea contractului este de 4.794.747 lei, fara TVA.

Lotul VI, în partea de nord a judetului, este cel in care va actiona SC Integral Beton Prest SRL. Valoarea contractului este de 3.170.479 lei, fara TVA.

Lotul VII, în partea de nord-vest a judetului, unde va actiona SC Integral Beton Prest SRL, are un contract in valoare de 2.280.655 lei, fara TVA.

Lotul VIII, în partea de vest a judetului, este lotul in care va actiona SC Integral Beton Prest SRL, iar valoarea contractului este de 2.577.346 lei, fara TVA.

Suma celor 8 contracte destinate deszapezirii  drumurilor judetene din Prahova se ridica la peste 28 milioane de lei fara TVA. De mentionat ca aceste contracte de acum au o valabilitate de trei ani, pentru ca forul judetean sa nu mai aiba probleme cu licitatiile an de an.

Reteaua de drumuri judetene din Prahova cuprinde 71 de sosele, cu o lungime însumata de aproape 1.147 de kilometri. Dintre acestea, 28 de tronsoane se afla în administrarea municipiilor si oraselor pe zonele de intravilan, totalizând aproape 129 de kilometri.

Dintre cele ramase efectiv în grija CJ Prahova, sectoarele de drumuri judetene necesare a fi întretinute pe timp de iarna totalizeaza 930 kilometri, restul tronsoanelor fiind închise pe timp de iarna, potrivit informatiilor prezentate de autoritatile prahovene.

Sursa: telegrama.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co