Artisti

Beth Hart revine in concert la Bucuresti pe 17 iunie

Beth_HartPe scena da totul, în spatele scenei lua de toate. Droguri, alcool, relatii amoroase dezastruoase. Totul si toate în exces. Pe cât de intense si înaltatoare sunt trairile ei on-stage, pe atât de abisale erau starile ei din back-stage si delirante iesirile în decorul vietii personale.

Din fericire, cineva acolo sus iubeste blues-rock-ul si i-a tras în ultimul moment frâna de mâna a destinului. Numele ei este Beth Hart si pe 17 iunie revine în România sa-si cânte mai departe povestea ei sfâsietor de frumoasa.

“Uraganul Beth” îsi va propaga din nou forta devastatoare a vocii ei unice pe scena unde anul trecut mii de fani au aplaudat-o în extaz si unde artista le-a promis ca se va întoarce. Într-adevar, Beth Hart îsi onoreaza promisiunea si publicul de la Sala Palatului pentru a trai împreuna o noua experienta “uluitoare”, dupa cum ea însasi declara la finalul concertului de anul trecut.

De aceasta data, Beth Hart îsi va celebra si împartasi fericirea de a-si fi regasit în sfârsit, cu adevarat, sufletul si sensul în arta de a crea cea mai buna muzica si de a-si trai cea mai frumoasa viata. “BETHolicii” care îsi doresc sa traiasca sau sa retraiasca cea mai tare experienta de blues-rock & soul din lume mai pot gasi bilete pe vreaubilet.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co