Artisti

Bon Jovi a lansat albumul “This House Is Not For Sale”

bon_joviBon Jovi, una dintre cele mai cunoscute trupe din istoria muzicii internationale, lanseaza cel de-al paisprezecelea album, “This House Is Not For Sale”, un material ce reflecta integritatea, perseverenta si legatura indestructibila a uneia dintre cele mai mari trupe rock din lume.

Coperta albumului a fost prezentata fanilor pentru prima data pe platformele de social media ale trupei, aceasta fiind o creatie semnata de Jerry Uelsmann.

Atunci cand Jon Bon Jovi a descoperit-o, cu cativa ani in urma, mesajul puternic al imaginii l-a inpirat sa scrie piesa ce a dat numele noului album al trupei, “This House Is Not For Sale”.

“This House Is Not For Sale” este cel de-al paisprezecelea album al trupei, de la cel de debut, lansat in 1984, si reuneste trupa cu producatorul castigator al premiului Grammy, John Shanks, cu care Bon Jovi a inceput sa colaboreze din 2005, de la albumul “Have a Nice Day”.

“This House Is Not For Sale” este primul material semnat Bon Jovi dupa “What About Now” (2013) care a insemnat al treilea album consecutiv castigator al discului de platina pentru trupa, alaturi de “Lost Highway” si “The Circle”.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co