Artisti

Bumblefoot vine la București, într-un Warm-Up Party pentru Ziua Chitarelor 5

Chitaristul american Bumblefoot, cel care a facut parte din Guns N’Roses vreme de 8 ani, va concerta la București. Evenimentul va avea loc pe 25 septembrie 2017, în club Fabrica, scrie Infomusic.ro.

Ronald Jay “Ron” Blumenthal, cunoscut cu numele de scenă Ron “Bumblefoot” Thal, este un chitarist american, compozitor și producător. A fost chitaristul principal în Guns N’Roses, în perioada 2006 – 2014, la recomandarea lui Joe Satriani. De la începutul anilor ’90 a lansat multe albume, precum și un DVD live. În ultimii 20 de ani a lucrat și cu numeroase trupe și artiști în calitate de producător, inginer, scriitor, aranjor și interpret. Bumblefoot compune, de asemenea, jingle-uri TV, melodii tematice și muzică de background.

“De la vârsta de 5 ani îmi doresc să fiu muzician. Când am ascultat trupa Kiss și albumul „Kiss Alive” mi-am dat seama ce vreau să fac în viață. La doar 6 ani mi-am făcut trupă și am început să înregistrez, mi-am dat seama cum să fac înregistrări multi-track folosind mai multe casetofoane, unul cânta, celălalt înregistra… Făceam concerte în subsolul casei mele după ce mă întorceam de la școală, iar această activitate nu a mai încetat”, a declarat anul trecut Bumblefoot, într-un interviu pentru Andrei Partos.

Bumblefoot va sărbători pe 25 septembrie împlinirea vârstei de 48 de ani, astfel că show-ul de la București va fi, totodată, și o petrecere aniversară. Mai mult decât atât, cu prilejul vizitei sale în România, artistul și producătorul american va împușca mai mulți iepuri și va pregăti și alte câteva concerte în diferite orașe ale țării. Aceste show-uri vor fi anunțate în curând.

Bumblefoot va oferi câteva “lecții de chitară electrică” în mai multe show-uri dedicate celui mai îndrăgit eveniment de gen, “Ziua Chitarelor 5”, festival ce va avea loc în mai 2018. În cadrul Warm-Up Party-ului de la București, chitaristul va dezvălui și o parte din line-up-ul festivalului Ziua Chitarelor 5.

Citiți tot articolul pe InfoMusic.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co