Artisti

Chris Evans este “cel mai profitabil” actor al anului

Dupa ce a publicat lista cu cei mai putin profitabili actori ai anului (cu Johnny Depp in frunte), revista Forbes s-a îndreptat si spre starurile care au adus studiourilor cei mai multi bani raportat la fiecare dolar primit ca remuneratie.

Primul pe lista a iesit Chris Evans, protagonistul lui “Captain America: Civil War”, un film ale carui încasari au depasit un miliard de dolari international.

Cel care îi urmeaza în lista este Chris Pratt, starul lui “Guardians of the Galaxy”, care a beneficiat mult si de pe urma unui alt titlu de proportii, lansat anul trecut, “Jurassic World”. A obsinut 125 de dolari pentru fiecare dolar platit, fata de Evans, care a primit, în acelasi raport, 135 de dolari.

Locul trei în top este ocupat de un alt nume celebru în universul Marvel, interpreta lui Black Widow, Scarlett Johansson (89 de dolari), pe patru se afla, la diferenta considarabila (50 de dolari), Mila Kunis (“Bad Moms”), urmata de Vin Diesel. Starul lui “Fast and the Furious” a obtinut 32 de dolari pentru fiecare dolar primit.

Topul scoate în evidenta un aspect controversat al industriei de divertisment de la Hollywood, problema salariilor mai mici oferite actritelor, problema atacata de multe staruri.

Sursa: cinemagia.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co