Artisti

Damian Lewis va fi tinta Sandrei Bullock în “Ocean’s Eight”

Marele ecran va fi din nou luat cu asalt de un grup feminin pus pe fapte mari.

Asemenea lui “Ghostbusters”, “Ocean’s Eight” este un reboot în care au fost distribuite actrite celebre si mai putin cunoscute, într-o misiune din care nu lipsesc suspansul si actiunea.

Si cum lucrurile nu ar fi la fel de atractive fara o prezenta masculina remarcabila, filmul l-a primit în distributie pe starul lui “Homeland” si “Billions”, actorul Damian Lewis.

El va fi tinta echipei de “specialiste în spargeri” compuse din Cate Blanchett, Anne Hathaway, Rihanna, Helena Bonham Carter, Mindy Kaling, Awkwafina si vedeta lui “American Horror Story”, Sarah Paulson.

Liderul gastii este Sandra Bullock, fosta partenera a personajului ce va fi interpretat de Lewis si cea care pune la cale jaful de proportii ce îl are în centru.

Filmarile, cu regizorul Gary Ross la cârma, au început luna trecuta în New York, iar pe platourile de filmare a fost vazut în mai multe rânduri si Lewis, ceea ce confirma stirea potrivit careia are mai mult decât o scurta aparitie în film. Cel care are doar un cameo în film este actorul Matt Damon.

Lansarea lui “Ocean’s Eight” este programata pentru 8 iunie 2018.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co