Stiri Locale

De vineri, ploiestenii se pot înscrie pentru a deveni consilieri onorifici ai primarului

primaria_ploiestiPrimaria Ploiesti a dat, vineri, pe 25 noiembrie, startul înscrierilor pentru prima etapa de selectie în vederea desemnarii, din rândul cetatenilor municipiului, a unor consilieri onorifici ai primarului Adrian Dobre.

În fiecare zi lucratoare, între orele 10:00 si 14:00, ploiestenii pot depune cererile în acest sens, la Registratura Primariei sau pe adresa de e-mail primar@ploiesti.ro.

În solicitare, acestia trebuie sa explice, pe scurt, si ce îi motiveaza sa aplice pentru acest titlu.

Selectia va fi facuta pâna pe 5 decembrie, iar cetatenii alesi sa aiba aceasta calitate vor primi legitimatiile pe 9 decembrie.

O noua etapa este programata pentru intervalul 13–27 februarie 2017.

În calitate de consilieri onorifici, ploiestenii selectati în cadrul programului vor putea semnala diverse programe, vor fi informati asupra stadiului rezolvarii acestora si vor putea lucra, alaturi de primar, la conducerea efectiva a orasului.

De asemenea, ei vor avea parte si de anumite beneficii, cum ar fi participarea la schimburi de experienta în orase din tara care deruleaza proiecte similare si intrare gratuita la evenimentele organizate de Primaria Ploiesti.

Sursa: telegrama.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co