Artisti

Din nou La Familia, Sisu si Puya au semnat cu Global Records

Dupa vestea ca Sisu si Puya vor canta din nou impreuna, cei doi anunta noua colaborare cu Global Records pe partea de management, imagine si booking, scrie Urban.ro. Au trecut 20 de ani de la aparitia oficiala a trupei.

Desi multi nu au crezut in revenirea La Familia iata ca s-a intamplat! 2000 de oameni au strigat „La Familia” in parcul IOR si ne-am simtit ca in 98….mai pe romaneste “nu mor caii cand vor cainii”. – Puya

Ne bucuram de revenirea pe aceeasi scena „La Familia” si ca de acum fac parte din portofoliul nostru. Avem deja multe planuri indraznete impreuna si o serie de concerte stabilite. – Razvan Munteanu, Managing Partner Global Entertainment.

?list=PLKAvfeONwXQ4x9dNkUTePwH7Agekh1Wrt

La 11 ani de la lansarea ultimului album lansat sub titulatura „La Familia”, luna aceasta, trupa bucuresteana de hip-hop vine cu noul album “Codul bunelor maniere” pe care urmeaza sa-l promoveze printr-o serie de concerte in toata tara.

„La Familia” s-a format ca trupa in 1996. Cei doi membrii, Dragos „Puya” Gardescu si Tudor Sisu, au avut o ascensiune rapida, cucerind publicul din Romania prin atitudine si stilul lor original de a face muzica.

Albume ca „Nicaieri nu-i ca acasa”, „Bine ai venit in paradis” sau „Familiarizeaza-te” le-au adus aprecierea fanilor si criticilor de gen, „La Familia” devenind un punct de referinta in Hip-Hop-ul romanesc. De pe albumul Codul bunelor maniere deja ati putut asculta mai multe piese printre care Curaj, in featuring cu Connect-R, In realitate, FAK, sau Demoni.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co