Stiri Locale

Garile si autogarile prahovene au fost amendate pentru mizerie si deficiente

Gara_Sud_PloiestiComisia prefecturii a dat o raita prin garile si autogarile din Ploiesti si Câmpina si a mai dat cîteva amenzi pentru mizerie si nesimtire.

Întocmita prin ordinul prefectului, Comisia Mixta de Control (reprezentanti ai Comisariatului Judetean pentru Protectia Consumatorilor Prahova, ai Directiei Sanitare Veterinare, ai Inspectoratului Judetean de Politie) au verificat respectarea drepturilor consumatorilor din zona garilor si autogarilor. Astfel, au fost controlate garile CFR Ploiesti Vest, Ploiesti Sud, Ploiesti Nord, Azuga, Busteni, Sinaia, Câmpina si autogarile Ploiesti si Câmpina.

Comisariatul Judetean pentru Protectia Consumatorilor Prahova a constatat si a sanctionat urmatoarele deficiente:
– Gara CFR Ploiesti Vest – amenda contraventionala în valoare de 20.000 lei pentru conditii igienice necorespunzatoare oferite consumatorilor;
– Gara CFR Ploiesti Sud – avertisment pentru nerespectarea conditiilor prescrise sau declarate (iluminatul din pasajele subterane nu functioneaza în integralitate);
– Gara CFR Ploiesti Nord – avertisment pentru faptul ca nu este functionala încalzirea salii de asteptare;
– Autogara Ploiesti Sud – avertisment pentru deficiente în informarea consumatorilor;
– Autogara Câmpina – amenda contraventionala în valoare de 20.000 lei pentru conditii igienice necorespunzatoare la grupurile sanitare.

“Politistii au mai controlat 13 operatori economici din zona acestor gari, au aplicat 8 sanctiuni contraventionale cu amenda, în valoare totala de 45.000 lei, si au confiscat produse si bani”, conform comunicatului Prefecturii Prahova.

Din pacate, aceste actiuni sunt sporadice si nu rezolva problema de fond, faptul ca garile au devenit focare de infectie si locuri de cazare pentru o serie de mici infractori si oameni fara adapost.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co