Artisti

George Michael a renuntat la droguri si a slabit sapte kilograme

Artistul britanic George Michael a anuntat ca a renuntat la droguri si a slabit aproape sapte kilograme în ultimele zece luni, iar acest fapt reprezinta pentru el un motiv de bucurie, deoarece toate hainele lui vechi au început sa i se potriveasca din nou.

Artistul a urmat un curs de consiliere contra dependentei de droguri, deoarece obisnuia sa fumeze canabis, iar acest curs l-a ajutat, totodata, sa renunte la mâncarurile nesanatoase de tipul “junk food”.

“Am urmat un curs de consiliere împotriva dependentei de droguri în ultimele 10 luni, iar unul dintre avantaje este faptul ca am slabit aproape 7 kilograme. Toate hainele mele mai vechi mi se potrivesc din nou”, a spus starul britanic.

Într-un interviu acordat cu ocazia primului sau concert din cadrul turneului european intitulat “Symphonica Tour”, pe care l-a sustinut la Opera de Stat din Praga, George Michael a vorbit si despre perioada pe care a petrecut-o în închisoare. Artistul în vârsta de 48 de ani a petrecut patru saptamâni în spatele gratiilor la sfârsitul anului trecut, dupa ce si-a condus automobilul sub influenta drogurilor si a distrus fatada unui studio fotografic din nordul Londrei, si considera ca acel incident a reprezentat “o experienta logica”, care l-a ajutat sa înteleaga mai bine punctul critic în care a ajuns viata lui.

“Am simtit ca trebuie sa platesc o polita si cred ca închisoarea a fost o încheiere logica a unui capitol foarte întunecat. Nu as spune ca a fost o experienta benefica, dar a fost o experienta logica”, a precizat starul britanic.

În saptamânile petrecute în închisoare, George Michael s-a reapucat de fumat, însa încearca acum sa renunte la acest obicei.

“Desigur, în mai putin de o saptamâna dupa ce am ajuns acolo, deoarece nu prea aveai nimic de facut, am redevenit dependent de nicotina. Acum încerc sa renunt la fumat si am aflat ca mesajele pe Twitter ma tin ocupat si-mi dau o preocupare”, a adaugat el.

George Michael a vândut peste 80 de milioane de albume pe plan international, iar printre piesele sale se numara hituri cum sunt “Careless Whisper”, “Faith ” si “Last Christmas”.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co