Stiri Nationale

Greva generala din administratie a fost suspendata

FNSAFederatia Nationala a Sindicatelor din Administratie (FNSA) a anuntat suspendarea grevei generale din administratie care urma sa fie declansata marti, pe termen nelimitat, ca urmare a unor negocieri purtate la sfârsitul saptamânii cu vicepremierul Vasile Dîncu.

Potrivit unui comunicat al FNSA transmis, luni, în cazul în care angajamentele Guvernului, dar si termenele de solutionare ale acestora nu vor fi respectate, FNSA va relua actiunile de protest.

Reprezentantii FNSA adauga ca, în cadrul constructiei legii salarizarii unitare, Guvernul va lua în discutie posibilitatea ca administratia publica locala sa fie considerata ramura prioritara, pentru reducerea discrepantelor salariale dintre angajatii care îsi desfasoara activitatea în consiliile judetene/primarii si celelalte categorii de bugetari.

FNSA a organizat pâna acum o greva de o ora si una de o zi având mai multe revendicari, printre care acordarea normei de hrana si a voucherelor de vacanta, dar si o crestere a salariilor cu 25 la suta.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co