Stiri Nationale

Guvernul a alocat 200 de milioane de lei pentru organizarea alegerilor

Alegeri_ParlamentareGuvernul a alocat, la rectificarea bugetara, 200 de milioane de lei pentru organizarea alegerilor parlamentare din toamna, beneficiari fiind MAI, MAE si Ministerul Comunicatiilor, acesta din urma având responsabilitati pe partea de vot prin corespondenta.

“Am asigurat prin aceasta rectificare alocarile bugetare necesare pentru organizarea alegerilor. Am alocat peste 200 de milioane de lei, beneficiar fiind, în primul rând, Ministerul de Interne, dar si Ministerul de Externe si Ministerul Comunicatiilor, care va avea responsabilitati pe partea de vot prin corespondenta”, a declarat premierul Dacian Ciolos.

El a precizat ca a vizat organizarea alegerilor din tara, dar si organizarea cu resurse suficiente a alegerilor pentru românii din strainatate.

“Pentru românii din strainatate, dincolo de alocari bugetare pentru organizarea alegerilor în conditii bune, am asigurat si finantari suplimentare pentru îmbunatatirea conditiilor serviciilor consulare. E nevoie de lucrari la anumite consulate unde avem foarte multe solicitari de servicii. Vom începe cu câteva, în zone cu o puternica prezenta româneasca, si vom începe în perioada imediat urmatoare cu consulatele de la Paris si de la Londra, unde exista un trafic foarte important si unde conditiile de acolo, de infrastructura, de locatie, trebuie îmbunatatite”, a adaugat premierul.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co