Stiri Nationale

Guvernul României vrea sa modifice legea RCA printr-o Ordonanta de Urgenta

Lege_RCAGuvernul României vrea sa modifice legea RCA printr-o Ordonanta de Urgenta, pastrând în continut si propunerile facute de patronate, sustine Confederatia Operatorilor si Transportatorilor Autorizati din România (COTAR).

Asociatiile transportatorilor locali au solicitat guvernului sa intervina asupra preturilor pentru asigurarile auto obligatorii (RCA) în sensul înghetarii acestora la valorile medii calculate de ASF pentru luna iunie a acestui an.

Astfel, potrivit calculelor ASF, prima medie pe segmentul transportatorilor se situa în luna iunie a acestui an la 3.064 de lei (700 euro), în scadere cu 4% fata de luna mai a acestui an, dar înca cu 53% mai mare fata de luna iunie din 2015. Transportatorii spun însa ca în practica s-au lovit de preturi mult mai mari decât mediile calculate de ASF.

Confederatia Operatorilor si Transportatorilor Autorizati din România a înregistrat luna trecuta, la Primaria Municipiului Bucuresti, o cerere de aprobare a unui amplu miting, care ar urma sa se desfasoare pe 15 septembrie în Capitala.

Protestul organizat de federatiile si confederatiile sindicale COTAR, UNTRR, ARTRI, APTE2002, FORT si APULUM se va desfasura concomitent în Bucuresti si în principalele orase resedinta de judet din tara.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co