Stiri Locale

In Prahova, exista un singur ofertant la licitatia pentru lapte si corn

Cornul_si_LapteleConsiliul Judetean Prahova a intrat în etapa de evaluare în cadrul licitatiei publice pentru asigurarea produselor alimentare în unitatile de învatamânt în cadrul programului “Cornul si Laptele”.

Conducerea institutiei a anuntat ca a primit o singura oferta în cadrul acestei proceduri de atribuire.

Interesul scazut poate fi, totusi, de bun augur pentru autoritati, reducând pâna aproape de zero sansele aparitiei unei contestatii care sa blocheze procedura de atribuire.
Totusi, daca singura oferta depusa nu se va dovedi viabila, reprezentantii CJ Prahova vor fi nevoiti sa lanseze o noua licitatie.

Termenul pentru depunerea ofertelor a expirat joia trecuta.

Presedintele Consiliului Judetean, Bogdan Toader, a anuntat ca a fost depusa o singura oferta, din partea unei asocieri de firme interesate sa livreze lapte si corn în unitatile de învatamânt din Prahova.

Oricât de rapid s-ar misca ultimele etape ale licitatiei, semnarea contractului se va face la limita, existând si o posibilitate ca în primele zile ale anului scolar aceste produse alimentare sa nu poata ajunge în unitatile de învatamânt din judet.

În anul scolar 2016-2017, autoritatile au anuntat ca 74.159 de copii vor beneficia de programul guvernamental “Cornul si Laptele” în Prahova, iar contractul se va încheia pentru 180 de zile de cursuri.

Valoarea totala estimata a acestui contract a fost de 14,3 milioane de lei fara TVA, potrivit datelor publicate în Sistemul Electronic de Achizitii Publice, existând posibilitatea ca, în urma licitatiei, costul final sa fie mai scazut.

Sursa: telegrama.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co