Stiri Locale

Incep lucrarile de reparatii si igienizari in soclile si gradinitele din Ploiesti

Lucrari_Scoli_PloiestiConducerea Primariei Ploiesti anunta ca, de miercuri, încep lucrarile de reparatii si igienizare în unitatile de învatamânt din municipiu.

Pe lista, în aceasta vacanta de vara, se numara 72 de scoli, licee si gradinite din Ploiesti, iar valoarea totala a lucrarilor va fi de 1,7 milioane de lei.

Începerea lucrarilor vine dupa ce primarul municipiului Ploiesti, Adrian Dobre, a avut o sedinta cu reprezentantii firmei executante, pentru stabilirea graficului de lucrari si a unitatilor unde vor fi realizate primele lucrari.

“Primarul municipiului Ploiesti, Adrian Florin Dobre, a dispus începerea lucrarilor de reparatii si igienizare la 72 de unitati de învatamânt, licee, scoli gimnaziale, gradinite si crese. În cadrul întâlnirii pe care a avut-o cu reprezentantii SC Conti SA, domnul primar Adrian Dobre a transmis constructorilor lista de prioritati pentru demararea lucrarilor de reparatii si igienizare, stabilite în baza solicitarilor primite de la unitatile de învatamânt. Va reamintim ca, în sedinta de Consiliu Local din data de 28 iunie 2016, prin HCL nr 197, s-a aprobat rectificarea bugetului si acordarea a 1,7 milioane lei pentru reparatii curente la crese si institutii de învatamânt preuniversitar de stat. Lucrarile vor fi demarate începând cu data de 13 iulie 2016, pentru ca acestea sa poata fi finalizate pâna la începerea cursurilor”, se arata într-un comunicat de presa transmis de Primaria Ploiesti.

Sursa: telegrama.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co