Artisti

Jackie Chan a primit un premiu Oscar onorific la gala Governors Awards

jackie_chanActorul Jackie Chan a primit un premiu Oscar onorific la cea de-a opta gala a Governors Awards.

Actorul în vârsta de 62 de ani si-a amintit ca a vazut statueta primita de Sylvester Stallone din partea Academiei Oscar când s-a întâlnit cu acesta în urma cu 23 de ani în casa actorului si a recunoscut ca de atunci si-a dorit teribil un astfel de premiu.

Jackie a multumit, în discursul sau, fanilor si a promis ca va face în continuare filme, desi a fost ranit de numeroase ori din cauza activitatii sale.

Printre alte personalitati care au primit distinctii onorifice în cadrul evenimentului ce a avut loc la Hollywood and Highland Center din Los Angeles, se numara editorul de film Anne V Coates, directorul de casting Lynn Stalmaster si producatorul de film documentar Frederick Wiseman.

Lista de oaspeti a ceremoniei a inclus vedete printre care Nicole Kidman, Warren Beatty, Emma Stone, Lupita Nyong’o, Ryan Reynolds, Viola Davis, Andrew Garfield, Dame Helen Mirren, Richard Gere, Michelle Williams, Mark Wahlberg, Amy Adams, Kate Beckinsale, Lily Collins, Marion Cotillard, Felicity Jones si Sir Ben Kingsley.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co