Artisti

Joe Perry, chitaristul Aerosmith, a fost spitalizat dupa ce s-a prabusit pe scena

Joe_PerryJoe Perry, chitaristul trupei Aerosmith, s-a prabusit pe scena, duminica seara, în timpul unui concert sustinut alaturi de colegii sai din The Hollywoord Vampires, la Ford Amphitheater din Coney Island, muzicianul fiind dus de urgenta la spital de o echipa de paramedici.

Lui Perry i s-a facut rau în jurul orei 9:30 p.m., duminica, în timp ce cânta alaturi de Johnny Depp si Alice Cooper, membrii trupei The Hollywood Vampires, în Amfiteatrul Ford din Coney Island, Brooklyn.

Un membru al Spitalului Coney Island a confirmat ca artistul în vârsta de 65 de ani a fost supus mai multor investigatii de sanatate. Reprezentantul casei de discuri Hollywood Vampires, Sujata Murthy, a declarat ca Perry este “în stare stabila si se odihneste”. Alice Cooper a postat la rândul sau pe Twitter mesjaul ca “fratele nostru” Perry este stabil si ca familia sa este alaturi de chitarist.

Un video postat de un fan pe Instagram îl surprinde pe Perry pe scena si parasind-o în mijlocul unei melodii. Trupa a continuat sa cânte melodia si dupa plecarea lui Perry de pe scena.

Muzicianul poate fi vazut pe scena alaturi de Depp si Cooper, într-un moment de slabiciune. La putin timp, Perry merge în spatele scenei unde primeste îngrijirile paramedicilor si este scos de pe scena. Alice Cooper a declarat multimii ca lui Perry i-a fost “foarte rau înaintea spectacolului”.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co