Artisti

Johnny Depp este cel mai putin profitabil actor din 2016

Revista Forbes a publicat lista actorilor ce au generat cele mai mici încasari în raport cu remuneratiile oferite, în care primul loc este ocupat de Johnny Depp.

Dupa un an nu foarte reusit pe plan personal, iata ca Depp scade si pe plan profesional, ultimele trei filme ale sale returnand, din încasari, pentru fiecare dolar ce i-a fost platit, numai 2,80 dolari.

La asta a contribuit si esecul masiv la box-office al sequel-ului lui “Alice în Wonderland”, care a necesitat un efort de productie de 180 milioane de dolari.

Starul se afla pentru al doilea an la rând în fruntea acestui top, ceea ce înseamna ca “Pirates of the Caribbean: Salazar’s Revenge”, ce va fi lansat anul viitor, va trebui sa îi aduca un profit considerabil, pentru a-si recâstiga statutul de actor de top al Hollywood-ului.

La fel ca Depp, Will Ferrell si Channing Tatum continua sa fie prezenti în topul celor mai putin profitabili actori, dupa Will Smith (ale carui productii au returnat 5 dolari la fiecare dolar platit).

Adam Sandler se regaseste în top (pe locul 6, precedat de George Clooney si urmat de Mark Wahlberg si Leonardo DiCaprio).

Julia Roberts este singura femeie din acest top 10, încheiat de Bradley Cooper (cu 12,1 dolari returnati la un dolar platit).

Sursa: cinemagia.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co