Artisti

Joss Stone canta, în premiera, în România

Joss_StoneBritanica Joss Stone va sustine un concert, în premiera, pentru România, la Timisoara, pe 8 septembrie, ca parte a turneului “Total World Tour”.

A fost numita (Billboard) “Reggae Artist of the Year” în 2015 si a fost nominalizata pentru trei premii Grammy (Cel mai bun artist nou, Cea mai buna performanta vocala pop si Cel mai bun album vocal pop), câstigând Premiul Grammy pentru Cea mai buna performanta R&B formata dintr-un duet sau un grup vocal în 2007.

Concertul din Romania este un proiect special produs de Festivalul Plai. Accesul la concertul Joss Stone este inclus doar pentru cei care si-au achizitionat abonamente la festival pâna pe 8 septembrie.

Plai Festival va avea loc toamna aceasta la Muzeul Satului Banatean între 9 si 11 septembrie. Organizatorii au pregatit publicului si anul acesta un program bogat în muzica si activitati culturale sau recreative inedite.

Artistii pe care Plai îi va aduce anul acesta la Timisoara sunt: Milky Chance, Aziza Brahim, Bob Geldof, Marinah y Chicuelo, Oi Va Voi si Fantome (artist rezident).

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co