Stiri Locale

La Balul Bobocilor din Grigorescu se vor strange bani pentru Silviu Ciocanelli

La Balul Bobocilor din Grigorescu se vor strange bani pentru Silviu Ciocanelli

Balul_Bobocilor_GrigorescuTanarul campinean a absolvit Colegiul National Nicolae Grigorescu acum doi ani. Faptul nu a fost uitat de profesori si de elevi, care, cu ocazia balului Bobocilor ce va avea loc pe 4 decembrie, incepand cu 16:30, la Casa de Cultura Geo Bogza, vor organiza si o actiune de strangere de fonduri pentru familia lui Silviu.

Silviu Ciocanelli a suferit arsuri de gradul III pe 30% din corp, in urma incendiului din Colectiv, iar, in prezent, se afla la tratament in strainatate. Desi toate costurile de acum sunt asigurate de sistemul medical, cei mai multi se gandesc ca va urma o perioada grea dupa externare si atunci Silviu va avea nevoie de ajutor moral dar si financiar.

Iata ce au postat elevii din Grigorescu pe Facebook: “Balul Bobocilor in Colegiul National Nicolae Grigorescu ramane o traditie demna de urmat in fiecare an. Anul acesta o multime de boboci vor incanta publicul cu numere artistice pregatite atat cu ajutorul trainerilor, cat si al coregrafei Diana Uta. Noutatea consta in faptul ca puteti urmari balul in direct pe site-ul creat de organizatorii evenimentului (http://bbobocilor.wix.com/balul-bobocilor-cnng) si puteti dona bani pentru Silviu Ciocanelli, unul dintre tinerii care au trait clipe de cosmar in incidentul din clubul Colectiv si care are nevoie de tratamente medicale”.

Sursa: expresuldeprahova.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co