Artisti

“La La Land” conduce nominalizarile la premiile Globul de Aur 2017

Unele dintre cele mai comentate si mai apreciate productii ale anului se regasesc în lista nominalizarilor pentru Globul de Aur, dezvaluita cu mai putin de o luna inainte de gala de premiere ce va avea loc pe 8 ianuarie si îl va avea ca gazda pe Jimmy Fallon.

Pelicula cu cele mai multe mentiuni este musical-ul “La La Land”, care a primit sapte nominalizari, reusind sa bifeze cele mai importante sectiuni: Cea mai buna comedie/musical, Cel mai bun regizor, Cel mai bun scenariu.

Protagonistii, Ryan Gosling si Emma Stone, se afla pe lista celor mai buni actori la sectiunea comedie/musical.

“Hell or High Water”, “Hacksaw Ridge”, “Lion”, “Manchester by the Sea” si “Moonlight’ au intrat sub titlul ce reuneste cele mai bun filme din categoria “drama”, în vreme ce “20th Century Women”, “Deadpool”, “Florece Foster Jenkins” si “Sing Street” completeaza nominalizarile la “Cel mai bun musical/comedie”.

Drama regizata de Martin Scorsese, “Silence”, nu s-a regasit printre nominalizari, în vreme ce “Arrival” si-a gasit loc doar la categoria “Cea mai buna coloana sonora originala”.
“Sully”, “Fences” sau comedia “Love & Friendship” au fost ignorate la nominalizari, asa cum s-a întâmplat (anul acesta) si cu serialele “House of Cards”, “Orphan Black”, “Orange is the New Black” si “Sillicon Valley”.

“Sing”, “Zootopia”, “Moana”, “Kubo and the Two Strings” si “My Life as a Zucchini” se lupta pentru Cel mai bun film de animatie, iar “Tony Erdmann”, “The Salesman”, “Neruda”, “Elle” si “Divines” pentru Cel mai bun film strain.

Fanii lui “Deadpool” se vor bucura sa afle ca Ryan Reynolds a obtinut o nominalizare pentru rolul central din cel mai popular film cu supereroi al anului, în vreme ce Andrew Garfield a razbatut, totusi, pe lista nominalizatilor, la categoria “Cel mai bun actor într-un film-drama”, pentru rolul din “Hacksaw Ridge”, iar Ryan Gosling nu a ratat lista cu rolul din “La La Land”.

Amy Adams concureaza pentru titlul de “Cea mai buna actrita într-un film-drama”, iar Meryl Streep da din nou lovitura cu rolul din comedia “Florence Foster Jenkins”.

Sursa: cinemagia.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co