Stiri Locale

Luni seara, Câmpina a plâns-o pe Karina

Lumanari_CampinaCâteva sute de persoane s-au adunat, luni seară, în Parcul de la Ceas, pentru a-i aduce un omagiu Karinei Oprită, pentru a aprinde o lumânare în memoria ei si a tuturor tinerilor care si-au pierdut viata în tragedia de la Clubul Colectiv din Bucuresti.

Câteva sute de persoane au venit în Parcul de la Ceas să arate că sunt “oameni pentru oameni”, că-i doare, că plâng, că suferă, că se roagă pentru ca drumul spre Ceruri al îngerilor de la Colectiv să fie lin. Au venit într-un loc prin care Karina a trecute de sute, de mii de ori. În centrul Câmpinei, la Ceas.

Nu se va întoarce niciodată aici pentru că viata ei a fost frântă într-o noapte cumplită. Viata ei si a altor 31 de tineri. Oameni buni, frumosi, pasionati, talentati, plini de viată. Ei, “golanii” de la Colectiv, suflete frumoase, plecate prea devreme dintre noi.

La Ceas, câmpinenii au venit cu poze, candele, flori si lumânări. Tineri si mai putin tineri. Oameni de rând si oameni cu functii importante. Câmpineni. Tristi, îndurerati, revoltati. Oameni pentru oameni. Au strâns si bani pe care i-au dus apoi la biserică, la familia Karinei.

Marti, Karina a fost condusă pe ultimul drum. La 12:30, de la Biserica Sf Parascheva (bisericuta de lemn de altădată), spre Cimitirul Bobâlna. Sufletul ei s-a ridicat la Ceruri. Dumnezeu să o odihnească în pace, după cutremurătoarea suferintă prin care a trecut.

Dumnezeu să-i odihnească în pace pe toti tinerii care au murit în această tragedie! E nedrept, e cumplit, e dureros. Rămas bun, oameni frumosi si nevinovati!

Sursa: campinaph.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co