Stiri Nationale

Meteorologii anunta racirea accentuata a vremii

Vremea s-a racit fata intervalul precedent, iar noaptea este ger în nordul, nord-estul si centrul tarii, local în sud si pe arii restrânse în rest, informeaza ANM.

Temperaturile maxime se vor încadra între -8 grade în estul Transilvaniei si 5 grade în vestul Olteniei, iar cele minime vor fi cuprinse între -16 si -6 grade, mai coborâte în depresiuni, pâna în jurul a -21 de grade, dar si usor mai ridicate pe litoral, pâna la -4 grade.

Ziua cerul este mai mult senin. La noaptea cerul va fi variabil, cu înnorari temporare în jumatatea de nord a tarii. Vântul sufla slab si moderat, dar va continua sa prezinte intensificari ziua, la munte, unde va spulbera zapada, dar si în Moldova, Dobrogea si Muntenia. La noapte, cu totul izolat, vor fi conditii de ceata, cu depunere ce chiciura.

Miercuri, vremea va fi rece, geroasa dimineata în nordul, nord-estul, centrul tarii, local în sud si pe arii restrânse în rest.

Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între -5 si 5 grade, iar cele minime între -10 si -1 grad, usor mai coborâte în depresiuni.

Cerul va fi variabil, cu înnorari temporare spre seara si noaptea, când vor fi precipitatii slabe, mai ales sub forma de ninsoare, în regiunile vestice, nordice si centrale, dar pe arii restrânse si în restul teritoriului. Cu totul izolat vor fi conditii de polei.

Vântul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari pe crestele montane si, local, în nord-estul si sud-vestul tarii. Vor fi conditii de ceata, asociata cu depunere de chiciura.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co