Stiri Nationale

Meteorologii anunta vreme închisa si rece zilele astea

vreme_romaniaÎn regiunile extracarpatice, vremea este închisa si rece si, pe arii restrânse, se vor semnala ploi slabe sau burnita, informeaza ANM.

În restul tarii, va fi mai cald decât în mod obisnuit la aceasta data, iar cerul va fi  temporar noros. Vântul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari în sudul Banatului si în Dobrogea.

Temperaturile maxime se vor încadra între 6 grade în nordul Moldovei si 20 de grade în Banat si Crisana, iar cele minime vor fi cuprinse între 2 si 12 grade. Mai ales dimineata si noaptea, local se va semnala ceata.

Marti, in sudul si estul tarii, vremea se va mentine rece, înnorarile vor fi persistente si, pe arii restrânse, vor fi ploi slabe sau burnita.

În restul teritoriului va fi mai cald decât în mod obisnuit la aceasta data, iar înnorarile se vor accentua spre seara si noaptea si va ploua local.

Vântul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari în Banat, Crisana, Moldova si Dobrogea.

Temperaturile maxime se vor încadra între 8… 9 grade în nordul Moldovei si 19… 20 de grade în Banat si Crisana, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între 2 ai 10 grade. Pe arii restrânse va fi ceata.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co