Artisti

Morandi a revenit cu un nou single, piesa “Keep You Safe”

morandiCreativi, originali si fresh, Marius Moga si Andrei Ropcea si-au urmarit visul si au reusit sa se mentina pe piata muzicala pret de un deceniu, timp in care muzica lor a ajuns la milioane de ascultatori.

Morandi revine acum cu forte proaspete si un nou single: “Keep You Safe”.

Piesa face parte din viitorul album al proiectului, ce urmeaza sa fie lansat in primavara anului 2017.

Cu un sound intens, creativ si cu usoare note melancolice, “Keep You Safe”, compusa in studiourile DeMoga Music si Famous Production, de Marius Moga si Andrei Ropcea, ne ofera o viziune optimista asupra vietii.

Piesa ne incurajeaza sa luptam, sa ne ridicam atunci cand cadem, sa nu ne lasam infranti de greutatile inerente vietii si ne arata ca nu suntem singuri niciodata, cineva este intotdeauna alaturi de noi, sa ne incurajeze atunci cand ne este greu.

Vocile corului de copii din partea a doua a piesei dau un plus de prospetime sound-ului si confera emotia si energia pozitiva pe care le traiam in perioada cea mai lipsita de griji din viata noastra: copilaria.

Videoclipul este realizat de SAN, iar protagonistii sunt doi copii care pornesc intr-o calatorie initiatica, in care se protejeaza unul pe celalalt. Pe intreg parcursul calatoriei, ei descopera bucuriile vietii in lucruri simple si ne transmit ca lumea este un loc minunat si safe, mai ales atunci cand cineva este langa noi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co