Artisti

Nine Inch Nails apar în Twin Peaks cântând piesa “She’s Gone Away”

“Twin Peaks”, noul serial al momentului, o creaţie marca David Lynch, se încheie cu un număr muzical. Până la acest moment au apărut muzicieni precum The Chromatics, Sharon Van Etten şi mai nou Nine Inch Nails. Formaţia lui Trent Reznor a avut un număr unic, pe care îl vedeţi mai jos.

Nine Inch Nails au cântat piesa “She’s Gone Away” la barul Bang Bang, unde au avut loc şi celelalte reprezentaţii ale artiştilor din Twin Peaks.

David Lynch a ales personal toţi muzicienii şi ştiam deja că Trent Reznor va avea cel puţin un cameo în serial. Şi Marilyn Manson e pe listă, dar şi cei de la The Veils, care tocmai au avut concert la noi. Lynch a preferat totuşi să se axeze pe muzicieni mai puţin cunoscuţi şi pe nume indie.

Majoritatea sunt trupe ale căror videoclipuri le-a regizat chiar el, sau pur şi simplu grupuri care îi plac regizorului.

Este prima oară când auzim o reprezentaţie “live” a melodiei “She’s Gone Away” de pe ultimul EP al trupei. Pentru această apariţie specială muzicienii s-au îmbrăcat în piele şi etalează un aer goth. Cu distors-uri din plin, mănuşi din piele şi ochelari de soare, grupul e perfect pentru atmosfera sumbră din episodul cel mai ciudat din serie până acum.

Nu e prima oară când Trent Reznor şi David Lynch colaborează, ei lucrând şi la coloana sonoră a legendarului film “Lost Highway” în 1997. Lynch a întors favoarea, regizând clipul “Came Back Haunted” al NIN în 2013.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co