Artisti

Patrick Wilson este noul personaj antagonist din “Aquaman”

A fost ales antagonistul din viitorul film “Aquaman”, productie care extinde universul cinematografic al DC Comics si îl are pe Jason Momoa în rol central.

Cel care îl va pune în dificultate pe supereroul ce stapâneste apele si este dotat cu o serie de abilitati extraordinare va fi actorul Patrick Wilson.

Wilson nu este la primul rol într-un film cu supereroi. A fost interpretul lui Owl în “Watchmen”, filmul lui Zack Snyder din 2009, iar rolul oferit în “Aquaman” este cel al lui Orm Marius, fratele vitreg al protagonistului, numit, în benzile desenate, Stapânul Oceanului.

Filmul, regizat de James Wan, o va avea pe Amber Heard în rolul lui Mera, sotia lui Aquaman, si pe Willem Dafoe în cel al lui Nuidis Vulko, consultant în probleme stiintifice pe lânga tronul Atlantidei.

Sinopsis-ul mentioneaza o dilema a supereroului, scindat între problemele regatului sau subacvatic si cele de pe uscat, de care profita fratele sau vitreg, Orm, hotarât sa puna mâna, prin orice mijloace, pe torn, si sa îsi elimine rivalul la putere.

Pe Jason Momoa îl vom vedea mai întâi ca Aquaman în “Justice League” (16 noiembrie 2017). Filmul “Aquaman” va fi lansat în 2018.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co