Stiri Locale

Peste 700 de ploiesteni vor sa devina consilieri onorifici ai primarului Dobre

Proiectul primarului Dobre de a creare a functiei de consilier onorific a atras atentia ploiestenilor.

Potrivit edilului, la sediul Primariei s-au adunat peste 700 de cereri venite din partea ploiestenilor. Acesta a si avut o întâlnire cu aproximativ 200 de aspiranti la acest titlu.

În acest moment nu exista o persoana desemnata de primar sau vreun serviciu al primariei care sa se ocupe de gestionarea acestui program.

Programul a fost lansat în a doua jumatate a lunii noiembrie si este menit sa duca la îmbunatatirea comunicarii institutiei cu societatea civila, cresterea gradului de implicare din partea ploiestenilor în viata comunitatii locale si scurtarea duratei în care municipalitatea rezolva sesizarile oamenilor.

Plecând de la faptul ca edilul primeste zilnic, potrivit propriilor spuse, peste 50 de sesizari, Adrian Dobre a venit cu ideea de a înfiinta un asa-zis cabinet de “consilieri personali onorifici”, aceasta calitate putând fi detinuta de orice ploiestean care doreste sa se implice în rezolvarea unor probleme administrative si sa vina cu reclamatii sau sugestii.

Dupa o perioada de înscriere si triere, ploiestenii care vor deveni consilieri onorifici vor primi inclusiv o legitimatie.

Autoritatile se gândesc si la o forma de recompensa, astfel încât viitorii consilieri care se vor dovedi foarte activi sa fie invitati, saptamânal, la actiunile Primariei prin cartiere sau sa participe la schimburi de experienta cu reprezentantii unor administratii din alte orase.

Sursa: telegrama.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co