Stiri Locale

Primaria lucreaza la proiectul unei sosele care sa asigure iesirea din Ploiesti spre Bucuresti

Iesire_Ploiesti_BucurestiConducerea Primăriei Ploiesti intentionează să realizeze un proiect pe fonduri europene pentru amenajarea unei sosele-variantă, care să asigure o nouă iesire din municipiu înspre DN1, prin zona de sud a orasului.

Drumul există în prezent, însă este foarte putin folosit, în mare măsură din cauza gropilor si a deselor portiuni pietruite. El a fost utilizat, în schimb, în anul 2010, când podul de la Tătărani a fost închis aproximativ două luni pentru desfăsurarea lucrărilor de extindere de la două la patru benzi.

Cu sigurantă soferii care au încercat în perioada respectivă să iasă din Ploiesti în DN1 si, mai departe, spre Bucuresti sau Valea Prahovei, îsi vor aminti de această asa-zisă sosea, aproape toată pietruită, care porneste din Bulevardul Petrolului, pe lângă Rafinăria Astra, si merge paralel cu drumul judetean de la Tătărani, iesind înspre DN1 după pod.

Reprezentantii Primăriei spun că intentionează să realizeze un proiect privind modernizarea acestei sosele, astfel încât acesta să devină o solutie viabilă în conditiile aglomerării Drumului Judetean 101D.

Strada Fabricilor porneste din cartierul Mimiu si se intersectează cu Bulevardul Petrolului, aproape de Rafinăria Astra. Mai departe, soseaua continuă pe lângă calea ferată, paralel cu DJ101D, până la intrarea în satul Tătărani din comuna Bărcănesti. De aici, soferii pot să intre în soseaua principală imediat înaintea giratoriului de la Bărcănesti, dar au si posibilitatea de a continua pe drumurile din Tătărani sau pe DJ101G si să intre direct în Drumul National 1, după pădurea de la Românesti.

Sursa: telegrama.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co