Stiri Locale

Primaria Ploiesti aloca 50.000 de euro pentru spectacolul de Revelion de anul acesta

Pe 31 decembrie, începând cu ora 22:00, Primaria Ploiesti intentioneaza sa aduca artisti de marca în centrul orasului, în parcarea dintre Palatul Culturii si Palatul Administrativ, pentru ca ploiestenii sa paseasca în noul an 2017 în ritm de muzica buna.

Cel putin la nivel de intentie, municipalitatea ploiesteana are de gând sa aloce suma de 200.000 de lei fara TVA (aproximativ 50.000 de euro) pentru un spectacol care ar trebui sa dureze cel putin trei ore, respectiv cel putin o ora dupa miezul noptii.

Pâna la mijlocul saptamânii viitoare, ar trebui depuse ofertele de catre firmele organizatoare de concerte în aer liber care ar putea sa aduca la Ploiesti cel putin patru trupe sau solisti dintre cei preferati de autoritatea contractanta: Connect-R, Proconsul, Elena Gheorghe, Horia Brenciu, Andra, Smiley, Delia, Directia 5, Sore, Alina Eremia sau Zdob si Zdub.

Desi pretul pare destul de mare, este de remarcat ca, anul trecut, unii dintre artistii mentionati în lista precizata au cerut chiar si 15.000 de lei.

Conform solicitarilor autoritatii contractante, fiecare artist care va evolua pe scena pe care tot organizatorul spectacolului o va pune la dispozitie va trebui sa “presteze” cel putin 40 de minute.

Câstigatorul licitatiei va fi obligat, conform caietului de sarcini, sa vina cu scena acoperita cu schela de aluminiu, cu cort profesional pentru artisti, în apropiere de scena, care sa fie dotat cu sursa de lumina, cu oglinda, cu masa, scaune si suport pentru umerasele cu tinutele de scena, plus patru tunuri de caldura, unul pentru cortul artistilor si trei pentru scena.

Instalatiile de sunet, video si de lumini vor trebui sa fie asigurate (inclusiv montajul acestora si al scenei) tot de catre firma organizatoare care va semna contractul de prestari servicii cu Primaria Ploiesti.

Sursa: ziarulprahova.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co