Stiri Locale

Primaria Ploiesti cauta locuri unde sa depoziteze zapada

ploiesti_zapadaPrimarul municipiului Ploiesti, Adrian Dobre, a anuntat ca a convocat o prima sedinta a comandamentului pentru deszapezire, în care discutiile au vizat în special timpii de interventie pentru operator si modul în care se va derula activitatea în eventualitatea nedorita în care precipitatiile vor fi foarte mari si se va pune problema încarcarii zapezii de pe strazile din oras si transportul ei.

Edilul a precizat ca a contactat mai multi operatori economici din zona, în încercarea de a-i convinge sa preia o parte din eventualele troiene de zapada.

Totodata, Adrian Dobre a mai declarat ca într-o viitoare sedinta a forului legislativ ploiestean va fi propus un proiect de hotarâre pentru suplimentarea bugetului de salubritate, vizând în special activitatea de deszapezire.

Încarcarea zapezii în camioane si transportul ei la periferia orasului poate fi facuta de catre operatorul de salubritate, în cadrul contractelor pe care firma Rosal le are cu administratia ploiesteana, însa în ultimii ani Primaria a ezitat sa dea comanda pentru acest gen de activitate, din cauza faptului ca tariful este mai mare decât pentru asa-zisa deszapezire clasica.

De altfel, Adrian Dobre a precizat ca se va ajunge la o astfel de masura doar în cazul în care conditiile meteo o vor impune.

Sursa: telegrama.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co