Stiri Locale

Primaria Ploiesti plateste peste 750.000 lei pentru iluminat ornamental si instalatii 3D

iluminat_ornamental_ploiestiProcedura de atribuire a contractului de iluminat festiv în Ploiesti este aproape gata. Câstigatorul nu a fost anuntat însa se cunosc firmele înscrise.

MK Illumination SRL din Hunedoara si SC Neon SRL din Timisoara sunt cele doua firme care si-au depus ofertele.

Procedura se afla în perioada de depunere a contestatiilor.

Valoarea estimata a contractului este de 600.000 lei fara TVA si vizeaza numai furnizarea spre închiriere a instalatiilor de iluminat ornamental. Montarea/demontarea si gestionarea sistemului va fi asigurata de angajatii SGU.

În afara de acest contract mai exista un altul care vizeaza închirierea unor figurine si instalatii 3D luminoase la o valoare de aproximativ 130.000 lei. Acestea vor fi amplasate în mai multe zone din Ploiesti dar nici acestea nu au fost stabilite.

Primaria intentioneaza sa mai contracteze servicii pentru evenimente, respectiv, închiriere scena cu sonorizare, video si lumini, cu ocazia organizarii Târgului de Craciun 2016, în perioada 5-25 decembrie 2016, în Parcul Toma Socolescu, din fata Halelor Centrale. Valoarea estimata a acestui contract este de 50.000 de lei, fara TVA.

De data aceasta dispare diorama cu scena nasterii Domnului care a oripilat anii trecuti trecatorii din cauza manechinelor hidoase.

Sursa: telegrama.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co