Stiri Locale

Proiectul de convertire la GPL a autobuzelor din Ploiesti a picat la vot

Consiliul Local Ploiesti, forul decizional al municipiului, a respins la vot propunerea privind încheierea unei noi conventii cu Ministerul mediului vizând trecerea unor autobuze vechi pe GPL.

Dupa ce primul contract de executie, care viza convertirea a 50 de autobuze, s-a încheiat în aceasta toamna cu rezultate lamentabile, autoritatile ploiestene au propus prelungirea finantarii de la Ministerul Mediului, în speranta de a mai introduce si alte autobuze în program, pe lânga cele cinci care au fost convertite.

În cele din urma, dupa o lunga dezbatere, încheiata în scandal, consilierii au trecut la vot, iar rezultatul a fost concludent: un singur vot favorabil si 21 de abtineri.

Consilierul Paul Palas (ALDE), singurul care a votat pentru prelungire, argumentase ca banii vin din bugetul Ministerului Mediului, iar administratia ploiesteana îsi poate moderniza mai multe autobuze vechi fara a avea de suportat vreo cheltuiala.

În replica, mai multi colegi au catalogat acest program drept unul ineficient, vorbindu-se chiar de un “jaf din bani publici”, în vreme ce angajatii operatorului de transport din Ploiesti au spus ca eficienta celor cinci autobuze deja convertite a scazut considerabil în urma interventiei la motor.

Sursa: telegrama.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co