Artisti

Robbie Williams, teaser nud pentru fani (video)

Robbie Williams a dorit să-și surprindă, din nou, fanii! Artistul are o mulţime de B sides, rarităţi, demo-uri şi melodii exclusive care au rămas nelansate, așa că au ajuns pe compilaţia “Under the Radar Volume 2”, scrie InfoMusic.ro

Iar anunţul a venit cu o copertă provocatoare cu artistul nud. Acest LP nou va include numai materiale care nu au mai fost lansate sau auzite până acum. Compilaţia va sosi în noiembrie şi include cântece din cariera solo de 20 de ani a lui Robbie. Va sosi atât în format fizic (CD), cât şi download digital.

Pe parcursul verii artistul a promis că va lansa o serie de clipuri speciale, cântând piesele noi. Prima selecţie “Under the Radar” sosea în anul 2014 şi îl avea tot pe Williams gol pe copertă. Britanicul se află în ultima vreme în turneu în Europa, promovându-şi ultimul album “The Heavy Entertainment Show”. Discul a sosit anul trecut şi a intrat direct pe locul întâi în topurile britanice.

https://

Între timp cine precomandă “Under the Radar Volume 2” primeşte şi o melodie exclusivă care va debuta pe 1 august. Motivul pentru care apare şi o parte a doua e răspunsul pozitiv al fanilor la single-urile mai rare şi lăsate pe dinafara albumelor de studio. Recent Robbie a ajuns în câteva tabloide cu un aspect întinerit, recunoscând că a apelat la injecţii cu Botox pentru a scăpa de riduri.

În vârstă de 43 de ani, starul pop a avut un concet-tribut impresionant luna trecută, dedicat victimelor atacului terorist din Manchester. Robbie Williams a concertat în România în anul 2015, cu o reprezentaţie toridă afectată de ceva probleme de organizare şi… hidratare.

Sursa: InfoMusic.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co