Stiri Locale

“Saptamana Europeana a Mobilitatii” are loc, la Ploiesti, in perioada 16 – 22 septembrie 2015

Saptamana_mobilitatiiPrimaria Municipiului Ploiesti, prin Regia Autonoma de Servicii Publice Ploiesti, organizeaza, în perioada 16 – 22 septembrie 2015, “Saptamana Europeana a Mobilitatii”.

Campania Uniunii Europene, ce se desfasoara anul acesta, la Ploiesti, sub sloganul “Alege. Schimba. Combina” are ca scop sensibilizarea cetatenilor cu privire la folosirea transportului în comun, a bicicletelor si a mersului pe jos în detrimentul transportului cu masina personala.

Manifestarile de anul acesta vor include, pe lânga difuzarea de pliante si afise în vederea responsabilizarii si promovarii aspectelor amintite, un seminar pe tema multimodalitatii sustinuta în cadrul “Saptamana Europeana a Mobilitatii”, eveniment ce va avea loc, pe 18 septembrie 2015, începând cu ora 09:00, la sala de 200 de locuri a Palatului Administrativ.

De asemenea, în cadrul acelorasi manifestari, pe 17 septembrie 2015, pe B-dul Independentei se va organiza o actiune de distribuire de pliante în scopul sensibilizarii cetatenilor cu privire la folosirea transportului cu biciclete, role si a mersului pe jos si tot aici se va realiza un sondaj de opinie privind transportul durabil.

Manifestarile se vor încheia pe 22 septembrie, moment la care va fi marcata “Ziua Europeana – În oras fara masina”.

Sursa: ziarulprahova.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co