Stiri

Seară rock la Europa FM Live pe Plajă 2017

Europa FM găzduiește, pentru a doua oară consecutiv, o seară dedicată muzicii rock si alternative-rock, scrie InfoMusic.ro. Evenimentul va avea loc în perioada 27-29 iulie, pe plaja dintre Venus și Saturn. Vița de Vie, Alternosfera, Grimus, Les Elephants Bizarres și The Kryptonite Sparks sunt trupele care au pregătit show-uri pentru seara de joi, 27 iulie, acestea promițând o infuzie de energie și muzică live.

După ce anul trecut, Europa FM i-a avut invitati pe Vița de Vie, Zdob si Zdub, Grimus, Les Elephants Bizarres, Robin & The Backstabbers și Byron, în ultima seară a evenimentului, anul acesta organizatorii au decis să deschidă evenimentul cu muzică rock și mult dinamism, publicul având șansa să se bucure de o seară în care vor putea descoperi muzica nouă.

Vița de Vie nu mai are nevoie de nicio prezentare, iar pe Grimus si Les Elephants Bizarres, publicul i-a putut asculta în cadrul ediției anterioare Europa FM Live pe Plajă. Numele noi în line-up-ul serii rock sunt Alternosfera si The Kryptonite Sparks.

Pentru turiștii aflați în Vama Veche pe 27 iulie, organizatorii evenimentului Europa FM Live pe Plajă, vor pune la dispoziție shuttle-uri ce vor asigura transportul din Vama Veche către locația evenimentului, începând cu ora 18:30, din stația Centrală (vis-à-vis de Poliție), din 30 în 30 de minute.

Sursa: InfoMusic.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co