Artisti

Sting va cânta în sala Bataclan, în memoria victimelor atacurilor din Paris

stingSting va concerta în Teatrul Bataclan, unde a avut loc unul dintre atacurile teroriste din Paris, petrecute în noiembrie 2015, în urma caruia 90 de persoane si-au pierdut viata.

Concertul va fi un tribut, în sala în care nume mari ale industriei muzicale au sustinut concerte.

Sting a anuntat ca va “redeschide” simbolic Bataclan, sala de concerte unde s-au petrecut atacurile teroriste jihadiste din Paris, în noiembrie 2015. Concertul muzicianului britanic se va desfasura pe 12 noiembrie, în ajunul comemorarii de un an de la Atacurile din Paris revendicate de organizatia Stat Islamic.

Anuntul oficial al lui Sting a fost si o forma de sprijin pentru spatiul Bataclan, în care reprezentantii s-au straduit sa atraga din nou nume mari în industria muzicala, în ciuda tragediei petrecute în sala de concerte. Toate fondurile strânse în urma concertului vor fi donate catre doua organizatii de caritate care se ocupa de victimele atacurilor din Paris.

Trupa Eagles of Death Metal a anuntat un nou documentar ce va cuprinde evenimentele petrecute înainte si dupa atacul terorist care a avut loc în sala de concerte Bataclan, din Paris, în luna noiembrie a anului trecut.

Noul documentar se va numi “Eagles of Death Metal: Prietenii nostri”, fiind realizat de trupa special pentru a povesti desfasurarea evenimentelor tragice din acea noapte.

“Eagles of Death Metal: Prietenii nostri” va fi difuzat de HBO în luna februarie a anului viitor.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co