Artisti

The Rolling Stones ar putea veni din nou în România

the_rolling_stonesVeste buna pentru iubitorii de muzica buna, The Rolling Stones, una dintre cele mai longevive si active trupe din lume, ar putea concerta în 2017, din nou, la Bucuresti.

Un important organizator de evenimente concertistice de pe piata noastra a parafat deja contractul cu managementul legendarei trupe britanice The Rolling Stones si se cauta aliante comerciale pentru eveniment.

Mick Jagger si ai sai batrânei atomici, Keith Richards, Ronnie Wood si Charlie Watts, se reîntâlnesc cu publicul român la 10 ani de la magistralul concert pe care l-au sustinut în România (2007, pe Stadionul Lia Manoliu).

Despre evenimentele concertistice Rolling Stones se poate vorbi numai la superlativ caci, din punct de vedere tehnic si al desfasurarii de forte, spectacolele grupului sunt de-a dreptul grandioase. Întraga instalatie tehnica cu care trupa a venit în 2007 a fost adusa cu 86 de autotrenuri.

Având în vedere vârstele venerabile ale membrilor The Rolling Stones, pe 2016 trupa va mai sustine doar 4 concerte, toate în Statele Unite.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co