Stiri Mondene

Tom Jones a fost internat la sectia de urgente a unui spital din Monaco

Interpretul galez Tom Jones a fost internat, sâmbata, la sectia de urgente a unui spital din Monaco, de unde a fost externat în cursul zilei de duminica, deoarece “starea lui de sanatate nu prezinta nici un motiv de îngrijorare”, a declarat o sursa oficiala din principatul monegasc.

“A avut parte de o noapte linistita si buna”, a declarat o alta sursa.

Artistul în vârsta de 71 de ani a sustinut un concert, vineri seara, la un club din Monaco, în cadrul “Sporting Summer Festival”, însa nu a putut sa sustina si cel de-al doilea concert, prevazut pentru seara de sâmbata.

Medicii si personalul de la Spitalul Princesse-Grace din Monte Carlo nu au dorit sa ofere detalii despre motivele care au condus la spitalizarea interpretului galez.

Potrivit presei britanice, artistul a fost internat din cauza unei crize cardiace.

De la lansarea albumului “It’s Not Unusual”, în 1965, Sir Tom Jones a vândut în întreaga lume mai bine de 100 de milioane de albume. În 1999, el a lansat si un album ce a cuprins colaborari, intitulat “Reload”, iar în 2002 a scos pe piata “Mr Jones” – un material discografic ce cuprindea coveruri. Veteranul artist galez a revenit în 2008 cu un nou album de studio, primul din ultimii 15 ani, intitulat “24 Hours”.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co