Evenimente

#Untold: 200 de artiști vor cânta pe 10 scene

Bugetul #Untold pentru 2017 ajunge la 10 milioane de euro, pe cele zece scene urmând să cânte peste 200 de artişti, au anunţat, ieri, organizatorii festivalului, citați de Mediafax. ”Armin van Buuren a spus că la Cluj-Napoca are cel mai bun show al lui dintr-un an”, a declarat managerul general al Untold, Bogdan Buta.

”Am pregătit cea mai de succes ediţie de până acum a Untold, cu un impact şi mai mare decât anii precedeni, am investit peste 10 milioane de euro în experienţa Untold, acesta este bugetul total, am crescut cu 50% bugetul alocat artiştilor. Bugetul este cel mai mare de până acum, cu 3 milioane de euro mai mare decât anul trecut.

Printre artiştii care vor cânta la Untold se numără Armin van Buuren, Hardwell, Martin Garrix, Marshmello, Afrojack, Dimitri Vegas& Like Mike, Axwell/ Ingrosso, Ellie Goulding, Hurts, Steve Aoki, Tinie Tempah, Tujamo.

La festival vor fi peste 200 de artişti, noi ne uităm la artişti să vedem care sunt cei mai apreciaţi ca spectacol, astfel încât Untold să fie o experienţă aparte. Armin van Buuren a spus că la Cluj-Napoca are cel mai bun show al lui dintr-un an, iar Martin Garrix a afirmat că Untold este un festival nebunesc. Ne bucurăm să avem acest feed-back pozitiv al artiştilor, astfel încât popularitatea Clujului şi evenimentului se duce în toată lumea”, a spus Buta.

Potrvit acestuia, ediţia a III-a a Untold va avea zece scene, cu două în plus faţă de ediţia de anul trecut.

”Pentru bugetul investit oferim cea mai înaltă experienţă pe care o poate trăi un tânăr în România, vrem să oferim o fantezie în viaţa reală, ne dorim să creăm un univers Untold. Estimăm că vom avea în total peste 320.000 de participanţi”, a subliniat managerul general al Untold.

Festivalul Untold va avea loc în perioada 3 – 6 august la Cluj-Napoca.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co