Stiri

“When We Die”, noua piesă de la Tricky

“When We Die” este noua piesă a lui Tricky. Artistul trip-hop a lansa-o în colaborare cu Martina Topley-Bird și este al doilea single de pe un viitor LP, care a fost detaliat sub numele de “Ununiform”, scrie InfoMusic.ro.

Considerat cel mai mare nume din trip-hop, Tricky revine cu albumul cu numărul 13, care include 13 piese. Mai toate sunt colaborări, cu nume precum Asia Argento, Scriptonite, Mina Rose sau Avalon Lurks. Noul disc soseşte pe 22 septembrie, prin casa de disc proprie a artistului. Deja am ascultat single-ul “The Only Way” luna trecută şi acum noul release merge pe acelaşi vibe întunecat.

https://

“When We Die” este o creaţie introspectivă, cu aer de coloană sonoră de thriller. Tricky etalează o voce guturală, de fumător înrăit şi îşi pune întrebări existenţiale. Martina îşi cântă versurile visător, peste un sintetizator discret şi un beat de film de groază. Pe Martina Tricky a descoperit-o lângă casa sa şi a început colaborarea cu ea în anii 90. Cei doi au fost şi un cuplu la un moment dat.

Noul album a fost înregistrat în Berlin.Tricky e cunoscut şi drept membru Massive Attack, dar şi o prezenţă înfricoşătoare în videoclipurile TOOL.

Sursa: InfoMusic.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co