Stiri Locale

Zeci de persoane blocate în masini pe doua drumuri nationale au fost salvate de jandarmi si pompieri

Zeci de persoane blocate în masini pe doua drumuri nationale au fost salvate de jandarmi si pompieri

Un numar de 50 de jandarmi din cadrul Inspectoratului Judetean de Jandarmi Prahova si zece pompieri de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Prahova au participat la salvarea mai multor persoane ramase blocate în zeci de masini pe doua drumuri nationale din Prahova.

Potrivit purtatorului de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Judetean Prahova, maior Leonard Dragomirescu, 50 de jandarmi din cadrul acestei institutii au participat la operatiunile de deszapezire a drumului national 1D Ploiesti – Slobozia, drum blocat în zona localitatii Jilavele, din judetul Ialomita.

Jandarmii au ajuns în zona care trebuia deszapezita miercuri seara, în jurul orei 21:00, însa din cauza rafalelor puternice de vânt nu au putut interveni. Ofiterii si subofiterii jandarmi au ramas în zona si au început operatiunea de deszapezire joi dimineata, reusind sa scoata din troiene aproximativ 35 de autovehicule, între care autoturisme, camioane si autoutilitare.

Joi dimineata, reprezentantii societatii Conpet SA au dus celor ramasi înzapeziti pe DN1D 200 de pachete cu mâncare si 50 de litri de ceai, care au fost distribuite oamenilor de catre jandarmi.

Si pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Prahova au participat la actiunile de deszapezire.

Purtatorul de cuvânt al ISU Prahova, Marina Dinu, a declarat ca zece pompieri, ofteri si subofiteri au participat la salvarea oamenilor ramasi blocati în masini pe DN1D si pe DN72, în localitatea prahoveana Stoienesti.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co