Header

Tina Turner

Tina Turner,   (Anna Mae Bullock), nascuta la data de 26 noiembrie 1939, in Nutbush, Tennessee, este o cântăreață și compozitoare pop-rock americană, câștigătoare a opt premii Grammy, actriță și scriitoare populară.

Discografie
Albume de studio
Tina Turns the Country On! (1974)
Acid Queen (1975)
Rough (1978)
Love Explosion (1979)
Private Dancer (1984)
Break Every Rule (1986)
Foreign Affair (1989)
Wildest Dreams (1996)
Twenty Four Seven (1999)

sursa: wikipedia

Artist Videos

1