Header

Yaki-Da

Yaki-Da a fost un grup pop din Suedia format din cântăreți Marie Knutsen și Linda Schönberg. Acestea au fost realizate de către membru al trupei Ace de bază și producător Jonas „Joker” Berggren. Berggren a produs întregul lor primul album și a scris doar două dintre melodiile care apar pe el.

Ei au lansat primul lor album, Pride, în 1995, iar single-ul albumului „I Saw You Dancing” a ajuns pe locul 54 pe Billboard Hot 100 și pe 11 pe Billboard Dance Charts. Au fost mult mai reușite în Europa, America Latină și Asia.

Cel de-al doilea album al lor, „A Small Step For Love”, a fost lansat în 1998. Nu conținea colaborări cu Jonas Berggren. Albumul a dat nastere unui singur single intitulat „Eu cred”. Cântecul și albumul au avut o distribuție foarte limitată în Europa și Coreea. Un videoclip muzical, împușcat în interiorul unui aeroport coreean (dar cu caractere chinezești), a fost lansat pentru „I Believe”.

Una dintre melodiile pe care Jonas Berggren le-a scris și le-a produs pentru Pride, „Show Me Love”, a fost re-înregistrată de trupa lui Berggren, Ace of Base, pentru albumul lor, Da Capo.

Artist Videos

1