Header

Oktoberfest – Brasov 2018

  Cea de-a X-a ediție a renumitului festival al berii, Oktoberfest va fi una de nota zece, promit organizatorii, care deja au anunţat data evenimentului.

  Festivalul Oktoberfest va avea loc între 6 şi 16 septembrie, iar ediția din acest an va fi una specială cu mai multe concursuri şi premii, invitaţi pe măsură şi mai multă voie bună.

  Oktoberfest a început în 2009, când a fost organizat la baza sportivă Olimpia, iar apoi, ediţiile ce au urmat au fost mult mai grandioase, defăşurându-se pe arena Ion Ţiriac de la Liceul Sportiv din Braşov. 2017 a fost primul în care Oktoberfest s-a ţinut în zona fostului Stadion Municipal, unde au fost montate două corturi, dat fiind numărul mare de participanţi.

  În acești ani, Oktoberfest a adus în Brașov personalități marcante, ambasadori și lideri de mari societăți comerciale, dar și turiști din toate colțurile lumii.

  2018 este de nota 10! Aniversarea va fi sărbătorită așa cum se cuvine cu artiști și muzică de calitate, care au încheiat anul cu media 10, cu preparate delicioase de notă maximă, bere în zeci de mii de butoaie, clienți nenumărați și show-uri excepționale.

  You may also like ...

  0

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  1