Jennifer Lopez i-a povestit prietenei sale, Ellen DeGeneres, cu ce își ocupă timpul în această perioadă de distanțare socială. Artista se ocupă de un proiect caritabil, mărturisind că îi lipsește ceva anume în mod special.

Jennifer Lopez, partenerul ei, Alex Rodriguez, și cei 4 copii se află în autoizolare de o lună. Artista a intrat în direct în emisiunea lui Ellen DeGeneres și a povestit despre schimbările din viața ei și despre cât de bine s-a acomodat cu ideea de carantină.

“Am fost într-o alergătură continuă în ultimii ani, așa că mă bucur să pot sta acasă. Plănuiam să iau o pauză după ce s-au terminat Super Bowl-ul și filmările pentru emisiunea “World of Dance”. Așa că a fost bine până acum. Nu știu cum o să mă simt dacă perioada asta se prelungește mult timp. Mai întrebă-mă o dată peste o lună sau două”, a mărturisit Jennifer Lopez.

În timpul pe care îl petrece acasă, Jennifer îi ajută la teme pe cei mici, care își continuă lecțiile online în această perioadă.

“Îi ajut la teme. Toți cei patru copii sunt la ore acum, le fac online. Eu m-am ocupat în special de Emmy și Max”, a detaliat J.Lo, recunoscând că a întâmpinat dificultăți în a le explica anumite noțiuni de matematică.

Planurile de nuntă ale lui J.Lo și Alex Rodriguez

Ellen a dorit să știe și dacă au intervenit schimbări în planurile de nuntă ale artistei. Jennifer ar trebui să se căsătorească cu partenerul ei anul acesta, data exactă nefiind însă cunoscută.

“Mi-a afectat puțin planurile, dar vom vedea ce se va întâmpla. Nu știu în ce măsură vor fi păstrate datele stabilite. Suntem în așteptare cu planurile, la fel ca restul lumii. Vom aștepta și vom vedea cum va evolua situația”, a detaliat Jennifer.

Un nou proiect caritabil

Artista pregătește în această perioadă și un nou show, intitulat “Thanks a Million”, prin care se vor face donații unor persoane aflate în nevoie. Emisiunea va avea 10 episoade, ce vor fi difuzate pe o platformă pentru video-uri scurte, numită Quibi.

“Ne-a venit ideea ca anumite celebrități, care au vieți binecuvântate, să facă un gest caritabil la întâmplare și să dea startul altor gesturi de acest fel, astfel încât acel gest să se propage mai departe și să inspire încă o faptă bună, și încă una, și tot așa. Așa va junge să aibă efectul bulgărelui de zăpadă. Pe parcursul celor 10 episoade vom dona un milion de dolari. Eu am avut ocazia de a oferi 100.000 de dolari unei persoane necunoscute care m-a impresionat într-un fel anume”, a povestit J. Lo.

Ce-i lipsește cel mai mult lui Jennifer Lopez

Deși se bucură că în aceste săptămâni s-a putut odihni puțin, artista mărturisește că îi lipsește contactul uman.

“Cred că cel mai mult îmi lipsesc oamenii. Mi-e dor să-i îmbrățișez, să fiu în preajma lor. Și îți dai seama, odată cu această pierdere a libertății, care nu-ți permite să te vezi cu cei apropiați și să pleci în anumite locuri, cât de mult avem nevoie unii de alții și cât de mult trebuie să apreciem lucrurile astea. Asta mi-a ocupat mult mintea în ultima perioadă.”

VIDEO: Jennifer Lopez vorbește cu Ellen DeGeneres

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *