Dogan Media International, în linie dreaptă pentru preluarea Bucureşti TV, care va deveni Kanal D2

Radio Impuls îşi extinde reţeaua şi va fi auzit şi în Ploieşti, Câmpina, Sinaia, Alba Iulia şi Câmpeni

 

Dogan Media International îsi continuă evoluţia cu noi investitii în industria media, ca parte a strategiei Grupului de a aduce plusvaloare peisajului media şi de a-şi dezvolta operaţiunile în România.

Dogan Media International a obţinut aprobarea CNA pentru preluarea licenţei audiovizuale pentru serviciul de programe Bucureşti TV, post de televiziune generalist cu difuzare HD, inclus în lista must carry a operatorilor de cablu din România, care va fi rebranduit în noul Kanal D2.

În aceeaşi sedintă, Dogan Media International a obţinut aprobarea CNA şi pentru preluarea de noi licenţe audiovizuale pentru Radio Impuls. Astfel, Radio Impuls îsi extinde reţeaua şi va fi auzit în curând şi la Ploiesti, Câmpina, Sinaia, repere esenţiale în acoperirea regionala a centrului României, precum şi la Alba Iulia şi Câmpeni.

“Kanal D2 şi noile licenţe Radio Impuls reprezintă un pas strategic pentru Dogan Media International în misiunea noastră de a adăuga valoare pieţei media din România. Am demonstrat de-a lungul timpului că suntem inovatori, am creat adevărate trenduri în materie de formate TV şi nu numai, şi ne dorim să facem multe lucruri extraordinare în continuare. Vom aduce un suflu nou pe piaţa media din România şi, în acelaşi timp, vom oferi publicului produse de calitate, prin intermediul celor trei divizii ale Dogan Media International – TV, Radio şi Digital”, a spus Ugur Yesil, CEO şi Executive Board Member Kanal D şi Radio Impuls.

Dogan Media International este unul dintre liderii grupurilor media din România şi conectează publicul la informaţii relevante şi divertisment de calitate printr-un pachet media complex, oferind conţinut inovator, atractiv şi o experienţă multiscreen, la standarde de ultimă generaţie.  Această viziune a adus un suflu nou pietei media din România şi a diferenţiat Kanal D de competitori.

La 15 ani de la lansare, Kanal D, televiziunea care se află în top 3 posturi generaliste din Romania, este un trendsetter în ceea ce priveşte formatele TV şi un reper de profesionalism, inovaţie şi bune practici într-un domeniu extrem de competitiv.

Grupul Dogan Media International este reprezentat de trei divizii puternice, complementare: TV (Kanal D), Radio (Radio Impuls, cu 14 licenţe) şi Digital (site-urile kanald.ro, stirilekanald.ro, wowbiz.ro, Kfetele.ro, radioimpuls.ro, canalul de YouTube TheXclusive si WOWnews).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *